Lunch Meny

Vecka 46

Måndag 

Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor.

Smörbakad sej med tomat och fänkål.

Tisdag

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Ugnsbakad lax , kräft- och dillcreme och pressad potatis. 

Onsdag

Kycklingklubba med örtig tomatsås och rostad potatis.

Torsk, bacon och äggsås.

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt, grädde.

Fiskgratäng.

Fredag  

Coq au vin med potatismos.

Bouillabaisse.

Veckans pasta:

Pasta Penne med fläskfile, bacon, lök och champinjoner.

Med reservation för ändringar.

99 kr / 89 kr för student

(inkl. bröd, smör, sallad, måltidsdricka, kaffe/te och kaka)

Avhämtning, 89 kr

Stamkort med tio luncher, 890 kr

Måndag - fredag

11:00-14:00

Copyright Dalotek AB