Lunch 

Meny

Vecka 38

Måndag

Indisk kycklinggryta.

Pestobakad uer  med rostade solroskärnor.

Tisdag

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Friterad sej, gräddkokt savoykål och syrliga grönsaker.

Onsdag

Kreolsk gryta med ris.

Kokt torsk med äggsås.

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt och grädde.

Bouillabaisse med anchoaioli.

Fredag

Schnitzel,  bearnaise och rostad potatis.

Kallrökt lax med grön sallad.

Veckans pasta:

Pasta med kyckling, fetaost, soltorkad tomat och basilika.

(Ingen pasta på torsdagar)


Med reservation för ändringar

99 kr / 89 kr för student

(inkl. bröd, smör, sallad, måltidsdricka, kaffe/te och kaka)

Avhämtning, 89 kr

Stamkort med tio luncher, 890 kr

Måndag - fredag

11:00-14:00

Copyright Dalotek AB