LUNCH MENY

Vecka 5

Måndag

Klassisk Skomakarlåda.

Fisk och Skaldjursgryta med ingefärsaioli.

Tisdag

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Brödbakad sejrygg med variation på kål och lök samt sesam dressing.

Onsdag

Ungersk gulaschgryta på högrev.

Klassisk gubbröra på smörstekt kavring och kallrökt lax.

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt och grädde.

Torskrygg, räksås och chilimarinerad pak choi.

Fredag

Friterad schnitzel, bearnaisesås, kapris och klyftpotatis.

Fish and chips med tartar sås.

Veckans pasta:

Svensk kyckling, mozzarella, pappardelle, basilika och paprika.

Med reservation för ändringar

(inkl. salladsbuffé, kaffe/te och kaka)

109 kr / 99 kr för student

avhämtning 99 kr

stamkort med 10 luncher 990 kr

Måndag - fredag

11:00- 14:00


Copyright Dalotek AB