Lunch Meny

Vecka 38

Måndag 

Fläskfile, potatisgratäng och champinjonsås.

Ugnsbakad lax med dillstuvad potatis.

Tisdag

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Pocherad torsk med rödbetor, kapris och pepparrot.

Onsdag

Biff Lindström, rödvinssås, kokt potatis och svartvinbärsgele.

Bouillabaisse med saffransaioli.

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt, grädde.

Pankofriterad sej, tomatconcassé och gräslökscreme.

Fredag  

Schnitzel, råstekt potatis, bearnaisesås.

Laxfärserad flundrarullader, hummersås och kokt potatis.

Veckans pasta:

Pasta Penne med fläskfile, champinjoner och lök.

Med reservation för ändringar.

99 kr / 89 kr för student

(inkl. bröd, smör, sallad, måltidsdricka, kaffe/te och kaka)

Avhämtning, 89 kr

Stamkort med tio luncher, 890 kr

Måndag - fredag

11:00-14:00

Copyright Dalotek AB