Lunch Meny

Vecka 4

Måndag

Korv Stroganoff med ris.

Panerad rödspätta, stekt potatis och skarpsås.

Tisdag

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Fisk och skaldjursgryta med saffransaioli.

Onsdag

Baconlindad köttfärslimpa, gräddsås och rårörda lingon.

Smörbakad kolja med citronfräst zucchini.

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt och grädde.

Helbakad lax med chili och lime samt dillfrästa kräftstjärtar.

Fredag

Kycklingschnitzel med bearnaisesås.

Fisk i ugn med frasigt täcke.

Veckans pasta:

Pasta Penne med kyckling, paprika, basilika och fetaost.


Med reservation för ändringar.


99 kr / 89 kr för student

(inkl. bröd, smör, sallad, måltidsdricka, kaffe/te och kaka)

Avhämtning, 89 kr

Stamkort med tio luncher, 890 kr

Måndag - fredag

11:00-14:00

Copyright Dalotek AB