Cousteau Bistro o Bar

Lunch Meny

Vecka 34

Måndag

Köttfärslimpa med stekt potatis, gräddsås och pressgurka

Panerad rödspätta med dill majonnäs och dillslungad färskpotatis

Veg: vegetarisk chili con corne med basmatiris

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt

Halstrad lax med ugnsrostade rotsaker, fänkål och rom sås

Veg: vegetarisk chili con corne med basmatiris

Onsdag

Lamm gryta med basmatiris och mynta yoghurt

pocherad torsk med färskpotatis och ägg-persiljesås

Veg: Blomkåls korma med basmatiris och sallad

Torsdag

Ärtsoppa/ vegsoppa o pannkaka m.grädde och sylt

Ört-soya marinerade kycklingklubba, grillade grönsaker och aioli

Halstrad gösfile med blomkålspuré och gräslöksås

Fredag

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor

Sej rullader med kokta grönsaker i ört-smör och vitvinssås

Veg: Blomkåls korma med basmatiris och sallad


(inkl.bröd,smör, sallad,måltidsdricka och kaffe)

99:-

(student 89:-)

(avhämtning 89:-)

köp tio klipp kort 890:-


Alltid hos cousteau: Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt


köp dessert till lunch

Crema catalana med marinerade bär

60:-


vi har ute servering på gården


Copyright Dalotek AB