LUNCHMENY

Vecka 8

Måndag

Kalops med rödbetor och kokt potatis.

Vitvinspocherad sejrygg, gräslökssås och honungsglacerade morötter.

 

Tisdag

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Smörbakad torskrygg med kräftskagen.

 

Onsdag

Långbakad fläskkarré, potatisgratäng och rödvinssås.

Nationalströmming.

 

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt och grädde.

Friterad kolja, helbakad blomkål, citron och dillsås.

 

Fredag

Japansk biff med lök.

Fisk och skaldjursburgare med räksallad.

 

Veckans pasta

Kycklingpasta

(ej på torsdagar)


Med reservation för ändringar

(inkl. salladsbuffé, kaffe/te och kaka)

109 kr / 99 kr för student

Avhämtning 99 kr

Stamkort med 10 luncher 990 kr

Måndag - fredag

11:00- 14:00


Copyright Dalotek AB