Lunch Meny

Vecka 8

Måndag

Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor.

Fiskgratäng.

Tisdag

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Pocherad kolja med bacon, kapris och rödbetor.

Onsdag

Biff Lindström, kalvsky och kokt potatis.

Friterad sej, getbechamel och honungsrostade morötter.

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt och grädde.

Ugnsbakad lax med guacamole och fetaostsallad.

Fredag

Flygande Jakob med ris.

Torskburgare med pepparrotscreme.

Veckans pasta:

Pasta Penne med kyckling, paprika, basilika och fetaost.


Med reservation för ändringar.


99 kr / 89 kr för student

(inkl. bröd, smör, sallad, måltidsdricka, kaffe/te och kaka)

Avhämtning, 89 kr

Stamkort med tio luncher, 890 kr

Måndag - fredag

11:00-14:00

Copyright Dalotek AB