LUNCH  MENY

Vecka 46

Måndag

Pytt Bellman, stekt ägg och rödbetor.

Fiskgryta med saffransaioli.

Tisdag

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Panerad rödspätta med skagenröra.

Onsdag

Coq au vin med potatispure.

Alaska pollock i frasig smördeg med basilika och ugnsbakade tomater.

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt och grädde.

Italiensk lax med soltorkad tomat, basilika och potatis.

Fredag

Bbq karre med potatisgratäng.

Ugnsbakad kolja med tomat, salladslök och citronette.

Veckans pasta:

Skogens köttfärspasta.

Med reservation för ändringar

99 kr / 89 kr för student

(inkl. bröd, smör, sallad, måltidsdricka, kaffe/te och kaka)

Avhämtning, 89 kr

Stamkort med tio luncher, 890 kr

Måndag - fredag

11:00-14:00


Copyright Dalotek AB