LUNCH  MENY

Vecka 49

Måndag

Flygande Jakob med ris.

Fiskgryta Bohuslän.

Tisdag

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Sejrygg, sparris och rostad mandelflarn.

Onsdag

Chiligryta på högrev med ris, creme fraiche och chips.

Stekt strömming med dillkaviar, mos, skirat smör och rårörda lingon.

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt och grädde.

Pestobakad lax, fetaostcreme, haricot vert och rostad potatis.

Fredag

Klassisk Wallenbergare.

Marinerad fiskspett med chili, lime och myntadressing.

Veckans pasta:

Skogens köttfärspasta.

Med reservation för ändringar

99 kr / 89 kr för student

(inkl. bröd, smör, sallad, måltidsdricka, kaffe/te och kaka)

Avhämtning, 89 kr

Stamkort med tio luncher, 890 kr

Måndag - fredag

11:00-14:00


Copyright Dalotek AB