Cousteau Bistro o Bar

Lunch Meny

Vecka 8

Måndag

pytt bellman, rödbetor och stekt ägg.

bouiloabaise serveras med saffransaioli.

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

lax och torskbiffar, bakpotatis samt skagenröra.

 Onsdag

wallenbergare serveras med klassiska tillbehör

pocherad torsk,potatispure,brynt citronsmör,ärtor och rårörda lingon.

Torsdag

Ärtsoppa/ veg.soppa och pannkaka med grädde och sylt

panerad rödspätta,kokt potatis,dansk remouladsås.

Fredag

dillfrikasse,kokt potatis och ärtor.

teriyakilax, savoykålswok, och limeaioli.

Veckans vegetariska:

kikärtsbiffar med kokos och chili samt broccoligratäng med halloumi.

(inkl.bröd,smör, sallad,måltidsdricka och kaffe)

99:-

(student 89:-)

(avhämtning 89:-)

köp tio klipp kort 890:-










Copyright Dalotek AB